Eversa Design logó

Portfólió

Logó, arculat, honlap és egyéb grafikai munka

Kővári Dóra kamasz és család coach

Logó és arculat kialakítása

Dóri másodállásként kezdett bele ebbe a szakmába. Nagyon lelkes volt a személyes találkozásunkkor. Állítása szerint nem volt elképzelése arról, mit szeretne, de a megbeszélés végére mégis konkrét tervvel indultunk neki a munkának.

A szín adott volt, zöldet szeretett volna. A zöld szín jelentése: nyugalom, remény, őszinteség, megújulás. Emellett a zsálya extra jelentése: latin salvere szóból ered, „megőrizni, meggyógyulni”. Ez egy kamasz és család coach minden célját jól szimbolizálja!

Szeretett volna egy olyan grafikai elemet, amelyre ha ránéz valaki, több mindent is láthat.

Egy nagyon izgalmas folyamat volt, minden percét élveztem.

VAnda virtuális asszisztens és szövegíró

Logó tervezés, arculat kialakítása

Vanda már egy ideje virtuális asszisztensként dolgozik, de szeretett volna előrébb lépni, bővülni, fejlődni. Szakmailag a szövegírás az, amiben szeretne többet adni. Egy kedves és türelmes nő, aki szereti azt, amit csinál.

A logóval kapcsolatban nekem a színvilág kihívást jelentett, nem vagyok az a rózsaszín alkat. De emiatt nagyon örültem ennek a lehetőségnek, mert hát úgy nehéz alkotni, ha nem mozgunk otthonosan az adott területen.


A tipikus kalligrafikus betű miatt is nehézkes volt számomra az indulás, mert nem alkalmazkodtak jól az elképzeléseimhez, ezért abban kicsit más irányt választottam, de Vanda elégedett volt a végeredménnyel, három verzióból választotta ezt.

Hajdu Kitti Lash & Brow studio

Logó és arculat kialakítása

Kitti egy Gárdonyban dolgozó szempilla építő és szemöldök stylist. Egy letisztult, de olyan logót szeretett volna, melyre ránézve azonnal egyértelmű, hogy a szépségiparról van szó. A színvilágot a már meglévő instagram feed-hez igazítottam, mivel az az alap elképzelésemhez is tökéletesen illet, mely szerint az idei év színe, a Peach Fuzz ad majd egy kis pluszt.

A végeredménnyel mindketten elégedettek vagyunk.

Espresso Café

Logó tervezés, arculat kialakítása és honlap és webshop

Ez egy saját projekt volt logóval, arculattal és weboldallal. Blog bejegyzést írok a 2024-es logódesign trendekről, melyhez úgy gondoltam, hogy szemléltetésnek mégis sokkal jobb egy általam készített munka. Így az (Illusztratív) Tipografikus logók kategóriában ezt álmondtam meg.

Tudománybirizgáló

Webdesign és WordPress weboldal készítése, valamint logó átalakítás

Szabina rendelkezett már arculati színekkel és logóval (nem vektoros). Ezért a logó tekintetében igyekeztem csak egy kis csavart belevinni a betűtípus kiválasztásával, felhasználva az eredeti színt. A színek, amikkel Szabina dolgozott, nagyon tetszettek, ezért csak az árnyalatokon módosítottam és ahhoz igazítottam az egész designt. Szabina külön kérése volt, hogy ha lehet, semmi ne mozogjon a honlapon, mert ő azokat nem igazán szereti. A fő profil hosszútávon a podcast és a követők gyűjtése. Viszont egyelőre a blog bejegyzések teszik ki a tartalalom nagy részét.

Remek együttműködés volt, gördülékeny és konstruktív. 

www.birizgalo.hu

gubanc fodrászat

Kisarculat tervezése logóval

Ez egy saját projekt volt. Blog bejegyzést írok a 2024-es logódesign trendekről, melyhez úgy gondoltam, hogy szemléltetésnek mégis sokkal jobb egy általam készített munka. Így a modern art deco szellemiségét követve megszületett a GUBANC logója.

Sterczel Timea lakberendező

Logó -és arculattervezés, névjegykártya és weboldal

Timi jelenleg fodrászként dolgozik, részmunkaidőben pedig lakberendezőként. Ő egy letisztult, karakteres designt kért. Nála több módosítási körre is szükség volt, hogy megalkossul álmai logóját, mert rengeteg irányzat tetszett neki és nem volt teljesen biztos a dolgában. De a végeredménnyel mindketten nagyon elégedettek voltunk.

A honlapja már készen van, csak várja a tartalmakat. Így ebből a projektből még csak a webdesign tervet tudom veletek megosztani.

Fürtön EMese tervező építész

Logótervezés, kisarculat kialakítása

Mesi már régóta dolgozik a szakmában, folyamatosan képzi magát, naprakész az aktuális szabályokkal és trendekkel. Két kisfiú anyukájaként tért vissza a munkaerő piacra és úgy döntött, álmodik egy nagyot és vállalkozó lesz. Én ehhez egy logóval és arculattal járultam hozzá. Határozott elképzelései voltak, skiccelt is nekem a személyes konzultációnk során. Szóval öröm volt a közös munka.

Almás pite bisztró

Logótervezés, arculat kialakítás, hűségkártya és webdesign

Az Almás Pite bisztró volt a viszgamunkám. Az első modulnál a logó megtervezése volt a feladat, majd ezt követően egy arculati útmutató és egy hűségkártya. A weboldal készítés első vizsgájára pedig egy egyszerű weboldal is elkészült. 

Logótervezés

Letisztult logó, mely minden felületen megállja helyét.

Egyéb Grafikai munkák

Névjegykártyák, szórólapok, hűségkártyák, bérletek, matricák tervezése.