Eversa Design logó
Weboldal keszites

Weboldal készítés

Weboldal keszites

Weboldal készítés, webdesign terv

Mire számíthatsz a közös munka során egy weboldal készítés esetén?

Fő profilom a WordPress alapú, nyílt forráskódú weboldal készítés. Elementor oldalépítővel dolgozom, de külön kérésre használhatunk WordPress sablont is, bár ezt nem javaslom, mive ezek sokszor rossz kódolásúak, gyenge minőségűek.

Álmodd meg, én pedig megvalósítom.

Segítek neked abban, hogy leendő ügyfeleid a megfelelő webdesign-t és felhasználói élményt kapják, hiszen az első benyomás a legtöbb esetben eldönt mindent.

Egy személyes találkozás vagy online meeting keretein belül igyekszem megismerni vállalkozásod és felmérni a célcsoportot.

Ezt követően meghatározzuk a weboldalad célját. Megbeszéljük, hogy hány oldalas weboldalt szeretnél, milyen funkciókra van szükséged. 

Ezek alapján készítek egy ajánlatot, ha ezt megfelelőnek találod, aláírjuk a szerződést. A szerződéskötést követően 30% előleget fogok kérni.

Egy jó weboldal nem csak egy ütős design-ból áll.

Ezen felül rengeteg egyéb összetevőből építkezik. Ilyenek például a megfelelően felépített struktúra, a könnyű, felhasználóbarát navigáció, a SEO, a reszponzivitás és még sok egyéb. 

Ezeknek együtt kell jól működniük.

Első lépésként megtervezem a weboldalad Főoldalát. Az elkészült webdesign terv jóváhagyását követően a Főoldalt a korábban megbeszéltek alapján, saját tárhelyemen kattintható, tesztelhető változatban elkészítem. Ahol szeretnéd és szükségesnek érzed, apró dolgokat változtathatunk rajta.

Kiemelt figyelmet fordítok a SEO-ra. Hogy miért? Ha kész a weboldalad, hogyan fogják megtalálni az érdeklődők?

 Erre a kérdésre ad választ a SEO.

A Kereső Optimalizálás napjainkban rendkívül fontos szerepet tölt be egy weboldal életében. Rengeteg apró, mégis kiemelten fontos összetevőből áll. Ilyenek például az éppen aktuális, felkapott kulcsszavak, címszavak és értékes tartalmak.

Én az alapbeállításokat végzem el, viszont ez egy hosszú távú munka, tartalom gyártással és rendszeres seo optimalizálással.

Ha elkészült a weboldal, a beüzemelést megelőzően kiállítom a végszámlát a fennmaradó összegről.

Kiegyenlítést követően átköltöztetem a weboldalad a te tárhelyedre és elvégzem a még szükséges beállításokat. 

Ha szükséges, készítek neked egy használati utasítást vagy egy oktató videót, ha képeket szeretnél feltölteni a későbbi munkáidról, vagy esetleg blogot szeretnél vezetni.

A weboldalhoz kapcsolódó munka nem ér véget az átadással. Folyamatos frissítésekre és biztonsági mentésre van szükség a megfelelő működéshez. Ha a karbantartással (frissítések kezelése és biztonsági mentések készítése) engem bízol meg külön megbízási szerződés keretein belül, akkor 100 % garanciát vállalok a weboldalért.

Viszont ha a heti szintű karbantartásokra nem kerül sor, vagy esetleg te, vagy harmadik személy módosításokat végez a weboldalon, akkor ez a garancia elvész, ugyanis más mulasztásáért nem tudok felelősséget vállalni.

Ha előtte megnéznéd munkáimat!

Mennyibe kerül egy weboldal készítés?

Az itt szereplő árak tájékoztató jellegűek! Pontos árajánlatért vedd fel velem a kapcsolatot!

Egyoldalas honlap, landing page

130.000 Ft-tól

Vállalkozói weboldal

220.000 Ft-tól

Weboldal karbantartás

8.000 Ft-tól /hó

Egyedi kérésed van? Találjuk meg együtt a megoldást!